293. Bert Karlsson, Den Provocerande Miljardären | Framgångspodden | Hel intervju

24 jul 2019
366 744 visningar

Biljetter till Framgångsshowen finns nu att köpa: bit.ly/YTFPGST
Bert Karlsson gästar i Framgångspodden med Alexander Pärleros. Denna video inkluderar hela intervjun.
293. Bert Karlsson, Den Provocerande Miljardären:
podcasts.apple.com/ye/podcast/293-bert-karlsson-den-provocerande-miljard%C3%A4ren/id985517492?i=1000444941605
Alexander Pärleros:
instagram.com/alexanderparleros/
Art Svanberg (Videographer & Editor):
instagram.com/artsvanberg/
Beställ Framgångsboken: bit.ly/2DK4cvy
Bästa tipsen från avsnittet i nyhetsbrevet: www.framgangspodden.se
Sök till Vip Gruppen: facebook.com/groups/1063620510448961/ -
#framgångspodden #alexanderparleros #bertkarlsson

Kommentarer
 • Bert Karlsson är gamla-Svensken med en touch Jänkare.

  Abraham LevinAbraham LevinDag sedan
 • Så reagerar man när man blir påkommen! Det var ett hett ämne, för såna pengar Bert har tjänat på detta med att ge husrum till invandrare, han är delaktig till att det kunnat komma in så många! Och detta är rena hyckleri, som han döljer bra, och nu när dom går på han, med de han gjort o tjänat, då använder han ilska för at tysta hans hyckleri, Lyssna noga, reportern gör ingen fel, mer än ställer frågor som kan påvisa hur Bert har utnyttjat systemet för o tjäna pengar, och de är inte lite han tjänat på detta! Och nu pratar han om affärer utan personal, han vill vara först? Varför Jo tjäna pengar! Och vad blir konsekvenserna , inga jobb! han skiter i folk o kör över dom han vill köra över o allt handlar om pengar o synas som en guru, och en riktig skrytmåns!, Jag gillar han men jag hatar syftet han gör saker för! Lyssnar man på hans program så är han så okunnig o påläst av dom styrda medierna, han säger många bra saker, de som står i vägen för hans affär, o ja inte allt, men jag tycker de är bar han har sin kanal, för de behövs. även om han är ute och svävar o inte vet hur de ligger till på många saker, Sen en sak som han gör i sin kanal, han är en mobbare, o attackerar personliga saker hela tiden, och hans kompanjon säger at de inte gör något! Men vilken överviktig vill bli kallad tjocks o andra obehagligas ord!

  Peter LindestamPeter Lindestam4 dagar sedan
 • Bert är riktigt skön

  ZackZack5 dagar sedan
 • Hej Bert Karlsson dig skyddar jag i allt. Amen777

  Mikael GillbergMikael Gillberg10 dagar sedan
 • --"Läser du några böcker, kollar du på nå serier eller filmer eller så?" --"Snart kommer dokumentären ut som handlar om mig..."

  Özgür KibarÖzgür Kibar12 dagar sedan
 • för 1 timme sedan Information EN FARLIG SOPPA När man kokar en soppa på fläsk och nötkött då flyter flottet upp till ytan. Samma förhållanden gäller det när kokar är en samhällssoppa. Flottfläckarna lägger sig på ytan och breder ut sig sig. Vi ser dem varje dag i media. Politiker och direktörer och andra maktmänniskor som beviljar sig enorma löner och pensioner och avgångsvederlag och bonusar för dåligt utfört arbete samtidigt som de manar arbetare och lågavlönade att arbeta mer för lägre lön, allt för samhällets bästa. Eftersom det inte finns någon hålslev att skumma av med återstår det att ställa en fråga till flottklumparna som flyter omkring däruppe. Hur tror ni att ert beteende påverkar moralen hos er som vistas i den magra delen av soppan? Och som bär upp er och försörjer er? Och får betala priset för alla inskränkningar och försämringar som krävs för att ni ska kunna breda ut er däruppe. Antagligen bekymrar ni er inte alls över det eftersom ni inte vet vad moral är. Men kom ihåg! Om vreden växer därnere kan soppan börjar koka igen och då sprickar flottklumparna sönder och löser upp sig i atomer. Min Signatur : "GAMMAL ARBETARE".

  TV ChannelTV Channel13 dagar sedan
 • Först sa han att han tog bara 1/3 av priset men senare sa han att han hade 15-20% billigare än alla andra.... hmmmmmm

  LUCIFER LIGHT N' SOUNDLUCIFER LIGHT N' SOUND13 dagar sedan
 • Märks att Bert är desperat att distansera sig från Ny Demokrati. Inom loppet av första fem minuterna har han nämnt att han försöker få in Nyamko Sabuni i Folkpartiet för det behövs någon med invandrarbakgrund, att han äger en kebabfabrik tillsammans med Amir, med betoning på namnet samt att han jobbar med en kvinnlig kock från Thailand.

  Den Maskerade DaskarenDen Maskerade Daskaren15 dagar sedan
 • som o fresta med en gb glass · Reply · 1m Ubbi Nesse till slut slåss folk om o få bli vaccinerade o pissade på på samma gång...

  max gawehnmax gawehn24 dagar sedan
 • Grym podd men du borde kolla upp vilken U-Båt han pratar om, ni verkar inte alls förstå att han menar U 137

  Axel WigforssAxel Wigforss26 dagar sedan
 • **Invandraradvokater läckte polishemligheter till gängkriminella** Red. 3.2.2021 En turkisk och en arabisk advokat anklagas av åklagare för att ha försett det kriminella Vårbynätverket med hemlig information från polisen, rapporterar Expressen. Bland annat ska advokaterna ha brutit mot ett yppandeförbud och hjälpt gängen att hitta vapen. Enligt Expressen handlar det om turken Ekrem Güngör, 41, och araben Amir Amdouni, 28, som båda är delägare i advokatfirman Devlet. På Advokatsamfundets hemsida erbjuder firman advokattjänster på kurdiska, turkiska, arabiska och flera andra språk som är vanliga bland kriminella. "Ni hjälper oss - vi hjälper er" ska gängledaren för Vårbynätverket bland annat ha skrivit till duon enligt Expressens uppgifter. Advokaterna ska bland annat ha använt Encrochat, en app för kriminella, för att läcka hemlig information från en häktningsförhandling, brutit mot en domstols yppandeförbud, hjälpt Vårbynätverket att lokalisera vapen och hjälpt gänget att undvika att ertappas av polis. Enligt Expressen kallar advokaterna en fiende till Vårbynätverket för ”horungen” och refererar till ett polistillslag som att de ”gjort horhus”. Ekrem Güngör fick under 2018 och 2019 totalt 11 miljoner kronor i arvode av staten för uppdrag som offentlig försvarare. Amir Amdouni entledigades i höstas från ett försvararsuppdrag avseende mordet i Kungens kurva, vilket enligt Aftonbladet berodde på ”advokatetiska skäl”. Inom den organiserade brottsligheten ska Güngör ha det interna smeknamnet "kungen" och Amdouni gå under namnet "prinsen", enligt Expressen. Chefsåklagare Stefan Bergman har nu anmält de båda advokaterna till JK, som ska fatta beslut om eventuella vidare åtgärder.' Utvalda kommentarer: Utvisa skurken! Bedragaren / Bluffadvokaten Ekrem GÛNGÖR född 1979-10-04 Bor på: Vallavägen 400 13641 Jordbro HANDEN Ibland bor på: Drottninggatan 71C 11136 STOCKHOLM (gamla byrån) Nya byråadressen: Advokatfirman Devlet AB Regeringsgatan 109, 11139 STOCKHOLM www.friatider.se/invandraradvokater-lackte-polishemligheter-till-gangkriminella

  Jonathan ALVEDALENJonathan ALVEDALENMånad sedan
 • Sitter landsförädaren och klagar, fy fan du ska tiga.

  Micke petterssomMicke petterssomMånad sedan
 • Det finns bara ett parti och det är SD. Kommer dom inte in som största parti är det slut med Sverige. Sossarna kommer aldrig att se sanningen. Sverige kommer aldrig att kunna repa sig! Dom andra partierna är som små virriga barn på lekis. Hemskt!

  Kerstin SundgrenKerstin SundgrenMånad sedan
  • AfS då?

   Scania1982Scania198229 dagar sedan
 • 9

  LENA TORGNYLENA TORGNYMånad sedan
 • Oljeön: Världens äldsta oljeraffinaderi - SEworld

  Gustav LarssonGustav LarssonMånad sedan
  • seworld.info/will/fXrNyqaZnWWRr4U/video

   Gustav LarssonGustav LarssonMånad sedan
 • djävla gnäll starta ett eget liv eller håll kjäft

  ann-sofie karlenann-sofie karlenMånad sedan
 • Jahap. Ska man hålla sig undan butiker nu när storebror filma

  Mr ExMr ExMånad sedan
 • Du blåste ju Eddie Meduza på massor med stålar!!! Men du är en riktig viking!

  Daniel LjungqvistDaniel LjungqvistMånad sedan
  • Herr Karlsson är ett svin

   Stefan SvenssonStefan Svensson13 dagar sedan
  • seworld.info/will/sH_FvJjTpaWqu5c/video

   Stefan SvenssonStefan Svensson13 dagar sedan
 • När plånboken blivit för tunn och lagboken för tjock vaknar sent omsider herr Svensson och därefter också fru Svensson men då har Sverige oåterkalleligen blivit ännu farligare och fattigare.Närmast obeboeligt.​ Så kan det gå när man låter sig styras av ideologiska idioter och hänsynslösa politiker Den svenska fårskocken har fått vad den förtjänat.Varsågod!

  Peter TornborgPeter TornborgMånad sedan
 • Å

  Jill AschbergJill AschbergMånad sedan
 • haha det här har inte åldrats bra... Sabuni har visat sig precis lika värdelös som dom allra flesta politiker här i sverige

  martin karlssonmartin karlssonMånad sedan
 • Bert is the MAN!

  Andy PandyAndy PandyMånad sedan
 • Att U-137' gick på grund 1981 utanför Karlskrona verkar inte vara något som ungdomarna vet idag. :D

  Andy PandyAndy PandyMånad sedan
 • Barbariet vi minns... PÅ NORRA BEGRAVNINGSPLATSEN i Solna torterades de två tonårspojkarna i tio timmar. Gärningsmännen knivhögg dem i benen i syfte att hindra dem från att fly, och fortsatte med att bland annat börja begrava dem levande. Foto: Nya Tider. Bild höger: Ali, 21, dömdes nyligen till fängelse för mordbrand, men hade vid tiden för tortyren på kyrkogården ännu inte hunnit verkställa straffet. Amin och Ali torterade två tonårspojkar i tio timmar på kyrkogård Red. 8.9.2020 I tio timmar torterades två tonårspojkar av två för dem okända gärningsmän. Enligt de uppgifter som hittills framkommit ska de båda brottsoffren ha rånats, misshandlats, knivhuggits och våldtagits. Till Nya Tider säger målets åklagare att fallet sticker ut genom mängden allvarliga gärningar som har utförts, och att ett kommande straff lär bli flera års fängelse för åtminstone den äldre av gärningsmännen. Klockan 08.39 på söndagsmorgonen den 23 augusti träffade en förbipasserande på två tonårspojkar, enligt uppgift 16 år gamla, på Norra begravningsplatsen i Solna väster om Stockholm. De var båda avklädda och blodiga, och det skulle visa sig att de på olika sätt torterats under hela natten. Bland annat hade de knivhuggits i benen för att inte kunna fly. Det var troligen de tidiga kyrkobesökarna som fick gärningsmännen att avbryta tortyren. Enligt Aftonbladet fick polisen bara minuterna efter att de två pojkarna hittades tips om två personer som sprang från kyrkogården och kunde gripa Amin, 18, och Ali, 21. Mycket tyder på att de två yngre pojkarna var slumpmässigt utvalda, utan tidigare kontakt med gärningsmännen. Enligt uppgifter till Nya Tider är offren etniska svenskar. De båda gärningsmännen är inte bara avsevärt äldre, Ali har även varit elitutövare av thaiboxning. www.nyatider.nu/amin-och-ali-torterade-tva-tonars-pojkar-i-tio-timmar-pa-kyrkogard/ ++ ++ ++ BROTT OCH STRAFF Fängelse för tortyr av svenska pojkar på kyrkogård Red. 7.1.2021 Under en hel natt misshandlade, hotade, våldtog och torterade två invandrarmän två unga svenska pojkar på en kyrkogård. Pojkarnas skador var omfattande och deras plågoandars sadism sticker ut, även bland de allt fler ”förnedringsrånen” som riktas mot etniska svenskar. Nu har de två männen, Mohamed-Amin El Hani, 18 och Ali Jahani Asl, 21, dömts till fängelsestraff på fem och ett halvt respektive nio år för en lång rad åtalspunkter. Hundratals gravar skändade på samma plats... Brå byter fot - ska kartlägga samband mellan ungdomsrån och etnicitet Ali Kanbar, 22, dömd för nya brott Amin och Ali torterade två tonårspojkar i tio timmar på kyrkogård Pojkar torterades, våldtogs och begravdes levande av invandrare Mördare fritagen under permission från ungdomsvård Irakisk bidragssnyltande minister återvänder till Sverige Knivdåden ökar - TV4 klippte bort att gängkriminella icke-svenskar är överrepresenterade Invandrade förnedringsrånare dömda Svenskar bildar egna gäng? Förnedringsvåldet Invandrare misshandlar svensk pojke samtidigt som de filmar Efter att en förbipasserande slagit larm till SOS den 22 augusti kunde ett av de mest fasansfulla exemplen på mångkulturens baksidor i Sverige komma i ljuset. Ett vittne hade hittat två grovt misshandlade pojkar på sin morgonpromenad vid Solna Kyrka runt niotiden på morgonen. Den ena av dem var helt naken, den andra avklädd ner till underkläderna och båda två var blodiga samt täckta av sår, smuts och i chockartat upplösningstillstånd. De hade torterats - i ordets rätta bemärkelse - av två äldre och knivbeväpnade män med invandrarbakgrund i nio timmar. De synnerligen brutala och sadistiska brott som Ali Jahani Asl, 21 och Mohamed-Amin El Hani, 18 utsatte de två unga svenska pojkarna för är svåra att ta in. Under knivhot hade pojkarna tvingats in på kyrkogården vid kyrkan och misshandlades sedan grovt. De blev knivhuggna i benen för att förhindra att de skulle kunna fly, kläddes av och förnedrades, brändes med tändare och en av dem våldtogs av invandrarmännen samt blev urinerad på. Vid ett tillfälle under natten skall de två pojkarna ha motats ner i varsin grop och börjat begravas levande och fruktade på allvar att de skulle mördas. Först på söndagsmorgonen kunde de fly undan sina plågoandar efter att ett vittne gått förbi platsen och uppmärksammat vad som skedde samt ringt till polisen. Polisen kunde därefter gripa de två förövarna när dessa försökte fly till fots från platsen. Nu har de två invandrarna dömts av Solna tingsrätt för sina sadistiska brott till nio respektive fem och ett halvt års fängelse. Sadistisk tortyr - i nio timmar Bakgrunden till tortyrnatten var att de svenska pojkarna, 15 och 16 år gamla, varit på väg hem från en fest och då hade invandrarna tagit kontakt med dem och försökt sälja droger till dem. När de minderåriga pojkarna tackat nej startade ett bråk - en vanlig metod bland vissa grupper för att initiera rån eller misshandla etniska svenskar där man påstår sig bli ”kränkt” till exempel av att en svensk tittar på dem ”konstigt” eller inte vill ”låna ut” en mobiltelefon eller som i det här fallet, att de inte ville köpa droger. Därefter hade de förts in på kyrkogården under knivhot samtidigt som de tvingats hålla om sina plågoandar för att inte väcka misstanke hos potentiella vittnen om att något var fel. I polisförhör berättar pojkarna om den brutala upplevelsen, skräcken och våldet de utsattes för. ”Gällande våldsanvändanden så blev de dragna mycket i hårbotten och sparkar vid första stället. Max 10 sparkar mot [Maskerat] och [Maskerat] Det var framför allt han från Tunisien som sparkande mot huvudet. När de gick ner mot kyrkogården så mottog [Maskerat] hårda knytnävsslag mot magen. Vid första tillfället när de kommer in i kyrkogården så får de mer sparkar men när de kommer till andra platsen där [Maskerat] får ligga på mage en längre stund och [Maskerat] får ligga på rygg. Då får [Maskerat] många sparkar, ibland fotbollssparkar, mot huvudet så att det känns som att det rinner blod från huvudet. Sparkarna träffar med ovansidan av skon på framsidan. Ibland så står de på [Maskerat] huvud och trampar på kropp och huvud när de går över dem." Men våldet skulle komma att eskalera ännu mer utöver slag och sparkar. Kriminella invandrare: Mohamed-Amin El Hani, 18 (t.v.) och Ali Jahani Asl, 21 (t.h): www.nyatider.nu/wp-content/uploads/2021/01/collage.jpg Bild på knivhugg: media2.nyatider.nu/wp-content/uploads/2021/01/Solna-3-Bild-pa-knivhugg-Polisen.jpg Bild på skada: media1.nyatider.nu/wp-content/uploads/2021/01/Solna-2-Bild-pa-skada-Polisen.jpg www.nyatider.nu/fangelse-for-tortyr-av-svenska-pojkar-pa-kyrkogard/

  Jonathan ALVEDALENJonathan ALVEDALENMånad sedan
 • seworld.info/will/nrGmscyqp6OlmKc/video

  max gawehnmax gawehn2 månader sedan
 • vart är första intervjun?

  onehappynegroonehappynegro2 månader sedan
 • JaA du Bert vad bra det gick mad FP

  steven mattissonsteven mattisson2 månader sedan
 • Om vinsten är 100 % eller 33 % eller 1 % saknar betydelse. Oavsett nivån på vinsten är BK en människa som har profiterat på att förstöra landet

  psychoweaselpsychoweasel2 månader sedan
 • Vilen fjant... nej jag är inte vänster..

  Kent BergströmKent Bergström2 månader sedan
 • Semlor gott amen777

  Mikael GillbergMikael Gillberg2 månader sedan
 • Bert Karlson skyddar jag Kristus

  Mikael GillbergMikael Gillberg2 månader sedan
  • Men dra åt helvete

   Sänzidde KamerorsSänzidde Kamerors2 månader sedan
 • Om Kristersson blir statsminister kommer Strängnäs-borna störta regeringen och jag är nog benägen att ta rygg på dom. Så fort dom byter ut han så kommer dom stegra i opinionsmätningarna.

  Henke LarssonHenke Larsson2 månader sedan
 • www.bokus.com/bok/9789187817496/lonsam-kommunal-manniskohandel/ 25kr ljudbok 🇸🇪EVERY PARENT IN SWEDEN NEEDS TO KNOW THIS "LVU PROFITABLE KOMMUNAL MANNISKOHANDEL" Local Politicians in SWEDEN "own" the LVU care homes, SEPPO KARMISTA is SOC namdeman Ordforande in Sollentuna HAN Sager Viver AB (40% delagare, so he doesnt have to report it to his huvud employer..SOC! VIVER AB = LVU hem, omsatter 9 million 2019, 5 employees, he is VD in his own company, thats from TAXPAYERS MONEY, his employees in SOC kidnapp kids, like my 3 children based on UTTER LIES (I have proof!!) they send kidnapped kids to other SOC chefs who have LVU care homes for children in other MUNICIPALS⛔ Kids go to school, daycare and NEVER RETURN HOME, the headmasters/daycare bosses report "activist" parents, the SOC employees get bonuses for KIDNAPPING kids, they knowingly write LIES and FAKTAFEL in reports, signed off by middle SOC tjarringar and bosses. DISTRICT COURT JUDGES and LVU specialist lawyers, PARTICIPATE IN KIDNAPPING our children, LIE TOO IN COURT!! This has been going on for DECADES⛔ THEY ARE PREDATORS!! MASS NUMBERS.. www.peace.se/?p=363 Letter to the International criminal court in the HAGUE filed in 2011 by www.peace.se THE WORLD PEACE FOUNDATION, Ove Sviden has been requested to be reopened!!⛔ This a billion dollar HUMAN TRAFFICKING RING, tingsratt, police, aklagaremyndighet hogsta chefer, SVEAHOVRÄTT ocksa!! PEDOFILES and PEDOFOLIE PROTECTORS!! I HAVE PROOF OF ALL OF THIS, AND AM IN CONTACT WITH OVER 100 PARENTS. Sharon Mcloughlin 0728 383945 PLEASE HELP US EXPOSE THIS⛔SAVE OUR CHILDREN FROM THE SWEDISH ELITE 👹👹👹👹

  WWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAWWWG1WGA SWEDEN THE OCCULT ART OF LAW2 månader sedan
 • seworld.info/will/nIPOusyzpphit6c/video

  max gawehnmax gawehn2 månader sedan
 • Bert, förrädare!

  Susanne MacMullinSusanne MacMullin2 månader sedan
 • PESTILENTZSWERIGE ÜBER ALLES...

  max gawehnmax gawehn2 månader sedan
 • BERT DU Har Hjälpt Till ATT FÖRSTÖRA Sverige DuÄr Lands FÖRRÄDARE Sverige HATARE och SVERIGE är en slav drivande Flykting förlläggning inget annat ADOLF LÖVEN HATAR SVENSKA FOLKET

  Migge Mogge. du är BÄST. LennartMigge Mogge. du är BÄST. Lennart2 månader sedan
 • Folk måste vakna och börja tänka själva, politiker och media vill INTE erat bästa! Om media och politiker säger att det pågår en "pandemi" och "vaccin" är bra för er så är det motsatta sanningen! Om ni fortfarande tror på media och politiker så har jag 3 saker att säga: 1. "Invandring är lönsamt för Sverige" 2. "Tiggeri är INTE organiserat" 3. Alla flyktingar från Afghanistan är barn"

  Daniel AnderssonDaniel Andersson2 månader sedan
 • Hahahahaha NU e han borta !

  Michael ErikssnMichael Erikssn2 månader sedan
 • BERT DU Är En SVERIGE HATARE och En Förrädare

  Migge Mogge. du är BÄST. LennartMigge Mogge. du är BÄST. Lennart2 månader sedan
 • Ä

  Elfi VerverElfi Verver2 månader sedan
 • Вегt o Donald "tvillingar" går sin väg😆😆

  GraceÅ XxGraceÅ Xx3 månader sedan
 • Lubetala partiet bläää

  karl gustaf Magnussonkarl gustaf Magnusson3 månader sedan
 • gay

  Dolce VitaDolce Vita3 månader sedan
 • Nu måste vi rädda Berts värd

  Roger AnderssonRoger Andersson3 månader sedan
 • Jag är på din sida Bert, nu eldar vi på maskineriet och accelererar det hela för jag vill hinna delta i ragnarök.

  StefanStefan3 månader sedan
 • Bert alltså, han är fan BÄST! En sanningssägare utan dess like!

  HogbergPhotographyHogbergPhotography3 månader sedan
 • nää

  NalleNalle3 månader sedan
 • I Sverige. "Bankerna" är Sverige. De är från hans elit, som är den som styr i Sverige. Med andra ord, stor industri: Politiker är välbetalda dockor för att förvalta den svenska elitens tillgångar. Eliten, de har sina experter som arbetar i shadows från sin stora bransch. Med den farmaceutiska och kliniska industrin i spetsen följs de av vapen, gruvdrift, konstruktion etc. Migranterna är slavar utan bojor, inbjudna till middag i en kostym med ljus, för att äta stubb.

  Magdalena Astudillo DunoguierMagdalena Astudillo Dunoguier3 månader sedan
 • Vad exakt vill du ska vara mer rättvist?

  Ingrid ArvidssonIngrid Arvidsson3 månader sedan
 • kom til poenget.

  WadomannenWadomannen3 månader sedan
 • senast (ganska säker på att det var) jag tog sömntabletter, så fick jag se en syn med demoner som stod i tröskeln till mitt sovrum. det var som om de var en hel familj, olika storlekar. den lille kom fram till mig med något i sin hand och jag räkte mig fram för att ta tag i den, men så var det som om "saken" studsade iväg till en annan dimension.. såg inte några ansikten eller ögon på dessa varelser, och mig veterligen kom inte en tanke till sinnet på mig om att det kunde vart demoner. och de pratade också, eller iaf jag uppfattade det som det, och de sade b-la hej och att jag kunde använd dem för att få reda på vad människor lider av för sjukdomar, men då vände jag bara huvudet åt höger lite åt tänkte "undrar vad Jesus skulle sagt om DET!" och när jag tittade tillbaka så var de väck allihop.

  Jesus Christ is Lord of Lords and King of KingsJesus Christ is Lord of Lords and King of Kings3 månader sedan
  • Du ska nog inte ta sömntabletter. En lång promenad kanske vore bättre. Varm choklad eller té...

   Matte MatssonMatte Matsson2 månader sedan
 • Sabuni o Sossar är hans favoriter,de håller honom sömnlös. Tala om snällintervju.

  DetskalldaltasDetskalldaltas4 månader sedan
 • Du faller fort hylla Stefan o Isabella dessa landsförrädare leder Sverige i fördärvet.

  Bengt GryfeltBengt Gryfelt4 månader sedan
 • Ahaha Alexander är så gullig

  Craul Drachinas VladingtonCraul Drachinas Vladington4 månader sedan
 • 1:34 summerar perfekt hur nyvakna libcons tänker. För ängsliga för att se verkligheten. Nej, vi ska INTE ha integration! Integration leder till folkutbyte, vi ska ha ett svenskt Sverige.

  The ThinkerThe Thinker4 månader sedan
 • WakeUpGlobe SE seworld.info/tv/rqUdmb8docHRyA9zUiKLvg.html

  Sony TomySony Tomy4 månader sedan
 • Jokso

  Tomas VesslenTomas Vesslen4 månader sedan
 • Tusen takk Rainer , ser frem til neste episode 🥰👍

  Simon SimonssonSimon Simonsson4 månader sedan
 • Mest googlade på Bert Karlsson Är Bert tafsar i boll havet!!! Varför är det klippet bort taget från SEworld!!!!!!!!

  King KirrikuKing Kirriku5 månader sedan
 • Intervjuad av Berts trollspö i en och en halv timme Klart som fan hon Sticker till Mallorca efter det!!!!

  King KirrikuKing Kirriku5 månader sedan
 • Berts hjärna är som en pepparstek. Inget fel i det. Rätt marknadsföring tack.

  jan-olof johanssonjan-olof johansson5 månader sedan
 • Om Xi och Putin får styra världen sitter vi relativt säkert. Att lilla Sverige skulle ha något att säga till om. Vad tror du? Lycka till Bert.

  jan-olof johanssonjan-olof johansson5 månader sedan
  • Kolla Carl Norberg å hans klipp.

   Matte MatssonMatte Matsson2 månader sedan
 • bert karlsson är en hemsk person känner nån som har jobbat med han asså HAN ÄR HEMSK

  EricBHLEricBHL5 månader sedan
  • Finns/fanns många hemska personer. Hitler, Stalin, Pol Pot, Reinfeldt, Klaus Schwab, Bill Gates...

   Matte MatssonMatte Matsson2 månader sedan
  • Thomas Andersson fråga min mammas pojkvän han har lurat gamlingar o så

   EricBHLEricBHL5 månader sedan
  • Ser på bilden att du är 2 år gammal, så du är förlåten

   Thomas AnderssonThomas Andersson5 månader sedan
 • BERT !för fan kom ner på jorden .

  Lars WiborghLars Wiborgh5 månader sedan
 • "Många i Sverige upplever nu att de mår allt sämre, att de upplever att de blir allt mer stressade utan att de själva riktigt kan peka på vad detta kan bero på. Ja, utöver annat än vad de själva gör för några upplevt medvetna val. Samhället balanserar nu verkligen på kanten till det själsliga svarta hålet, precis som alltid genom människans historia före stora socialkulturella omvälvningar när värderingsgrunderna bryts sönder och faller samman. Men man kan också därför beskriva det inre livet, eller nu snarare bristen på inre liv som människor upplever, som vad som därför också blir alltmer gemensamt för den genomsnittliga människan i samhället av idag. Många som förstår detta tycker dock att det är allt svårare att uppbåda något medlidande för denna själsliga ofärds framväxt, och visst, vi kan se varför, även om vi inte sympatiserar med detta synsätt. När det ges stora möjligheter - enkla val, så leder den intellektuella lättjan människor till att alltid sjunka mot det värsta mänskligheten har att erbjuda, vanligen således i enfaldiga försök att bekräfta sig själva genom yttre betingelser. Men det är upplysning till ökat samförstånd som leder samfunktioner framåt, inte avvisning, exkludering och det kalla föraktet. Vad innebär och består en människas vardag av? Människor vaknar upp på morgonen fyllda med ytliga frågor av karaktären personlig vinning, intrigerande kring olika sätt på vilka människan kan höja sin personliga upplevda resning bland de andra människorna runt omkring. Sedan reser människor till arbetsplatsen, oftast ett jobb människor hatar, för att samla tillräckligt med rikedomar (rester från den reala maktens tillgodoseende av sina egna preferenser) för att köpa alla de ”saker” som människor har för sig - upplever - att alla andra vill ha. Vi gör allt för att imponera på människor som vi inte tycker om. I processen, pantsätter människor sina barn till skolor som syftar till att forma barnens själar och människor blir fjärmade från sina partners och börjar att glömma varför de någonsin blev par i första hand en gång. Människor återvänder sedan hem fysiskt och känslomässigt dränerande, med ett växande medvetande om att ha gjort ingenting av värde med sin tid, bara för att finna sig själv sittande apatiskt framför sin TV under ett par timmar för att bombarderas med intellektuellt cancerskapande marknadsföring, propaganda och knappt prata med den familj som många säger sig själva jobba så hårt för. Om de inte rentav lever ensamma för att förverkliga sig själva fullt ut genom yttre betingelser. Tänk på det. Tänk på det kolsvarta känslolösa tomrum som människors liv har blivit. Tänk på alla dessa övergivna drömmar, alla missade möjligheter till erfarenhet och all glädje, men framför allt alla utvecklande stunder av reflektion och självbetraktelse som missades för att människor var ”för upptagna” med att försöka förhöja sig själva inom leden av det alltmera känslolösa kollektivet. Nu, för ett skrämmande ögonblick, föreställ dig att det här är ditt liv. Inga känslor som människa och individ. Ingen förståelse för de bakomliggande händelser som påverkar din omgivning eller de högt placerade personer som avgör din framtid. Inga tankar utanför den vanliga tilldelade rutan. Inget erkännande av möjliga alternativa sätt att leva eller hur man ska bryta sig loss, bryta detta mönster. Inget hopp för i morgon, utom det oändliga slitet av dagens likformighet. Tänk på den omedvetna frustration, eller uppgivenhet, som du skulle ha växande inuti dig som en unken klump av kyla och is. Denna frustrations energi är vad som används i försöken att fylla tomheten inom sig själva, för människor när de undermedvetet börjar inse att ingen mängd av oseriös konsumism kommer att göra dem hela igen. Vanligtvis, är människor därför också alltmer på ständig jakt efter möjligheter att ventilera ut sin frustration på intet ont anande offer i drive-by mode. Detta blir numera den tid under vilken samhället öppnar den själsliga dörren till den mörka sidan hos människor, den får människor att komma ut och den får människor att passivt eller inte så passivt projicera sin upplevda frustration på andra eller sig själva. För nu kan vi lugnt anta att detta beteende är något som de facto existerar och att det kanaliseras till särskilda stunder av fri - tid - till eftertankens kranka blekhet. Men konsekvenserna av detta avsiktligt skapade växande skikt av själsligt okunniga inom den allmänna kulturen, kan mycket väl dra med sig konsekvenser som skulle kunna gå långt utöver vad de flesta moraliskt medvetna människor vill förutsäga. Det är hög tid för alla att lägga manken till för att bli mer medvetet medvetna, resan börjar med oss själva och vår emotionella självförståelse." De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

  Mattias JanssonMattias Jansson5 månader sedan
  • insåg nu att du bara kopierat texten. "själsligt okunniga inom den allmänna kulturen" menar personen på att den är själsligt kunnande? Hur tog han reda på det. Är det inte en högst personlig resa och du har ingen aning om vad andra tänker. Låter som farlig dynga.

   Patrik passPatrik pass4 månader sedan
  • Folk lever precis som dom vill, om någon väljer tv framför familjen så är det för att familjen bara säger tråkiga saker. När kastar du bort ditt liv? När du börjar tro att gräset är grönare på andra sidan, som du just gjorde.

   Patrik passPatrik pass4 månader sedan
  • Aaaaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqaqqqqaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Peter OddPeter Odd5 månader sedan
 • nu slutase jag följa dig

  roland fredrikssonroland fredriksson5 månader sedan
 • Varfför frågade du inte vad en portion kostade

  roland fredrikssonroland fredriksson5 månader sedan
 • Dragan Joksovic & Alexandra = 14:45

  Brodde WallerBrodde Waller6 månader sedan
 • Berts morsa jobbade i charken på OBS, och kärringen var svinsnål. Hon var som en hök på allt som gick ut på datum.

  Mr HydeMr Hyde6 månader sedan
 • Nu räknar vi, hur många gånger han säger "Faktiskt!"

  Mr HydeMr Hyde6 månader sedan
 • Du är bara bäst

  Eva NordhEva Nordh6 månader sedan
 • Bert karlsson. En riktig fläskig plums gris. Hans smile borde finnas på korvförpackningen

  Furballs NestFurballs Nest6 månader sedan
  • @Furballs Nest haha jävla moget svar igen! 😂 Hur gammal e du? 14?

   malmo ,malmo ,5 månader sedan
  • @malmo , ja det var ett moget svar för det är så det ser ut.. jeez.. du är dum i huvudet😂

   Furballs NestFurballs Nest5 månader sedan
  • @malmo , din mamma

   Furballs NestFurballs Nest5 månader sedan
  • Moget 😂 väx upp

   malmo ,malmo ,5 månader sedan
 • Det ska inte vara versaler i ords inledning som det är i denna videotitel. 😫 🤣

  kronblomqqqkronblomqqq6 månader sedan
 • Klarna är Sveriges största hot! Teknokratin, kolla spåren....

  katarina rönnqvistkatarina rönnqvist7 månader sedan
  • ?

   malmo ,malmo ,5 månader sedan
 • Å

  Klas WirdbyKlas Wirdby7 månader sedan
 • svenska folket är grundlurade av denna stollen............

  mårten nordströmmårten nordström7 månader sedan
 • Bert Karlsson har den bästa svenska podden I Japan finns det obemannade butiker som har ett visst sortiment som påminner om en kiosk

  Stefan MånssonStefan Månsson7 månader sedan
 • Hej ifrån Alingsås Amen777

  Mikael GillbergMikael Gillberg7 månader sedan
 • Ha,Ha Ha hahahaha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vad säger han rättvisa och ni har lång avstånd med varandra.

  suhaila aminsuhaila amin7 månader sedan
 • Rättvisare samhälle ? Innefattar det oxå att du kommer dela ut av dina pengar till de mindre bemedlade i samhället ? Troligtvis inte eller hur ?

  Gunnar OlinGunnar Olin7 månader sedan
 • Hon utnyttjade väl en gammal gubbe från sverige för att ta sig fram i livet?

  A BA B7 månader sedan
 • Förstatliga socialbidraget. Förstatliga alla bidrag på en gång. Det skulle rädda Filipstad

  Johnny KallinJohnny Kallin7 månader sedan
 • Bert, vi ska inte ha mångkultur. Sverige idag, så som folk röstat fram och som förklaras av Ingrid & Maria: seworld.info/will/hIK2mtWrrqZ_mGg/video

  Andy HendersonAndy Henderson7 månader sedan
  • @Andy Henderson Vilken jävla "massinvandring"?? Det är skillnad på flyktingar och invandrare ditt jävla stolpskott. Däremot INTE sagt att alla flyktingar verkligen är flyktingar, framförallt män från Afghanistan eller vart fan de kommer från. De får gärna dra eftersom de inte birdrar med något positivt.

   My BizMy Biz7 månader sedan
  • @Fridolf måne Tyvärr så förstår han inte problemen som vi fått med massinvandringen.

   Andy HendersonAndy Henderson7 månader sedan
  • Bet bryr sig mer om pengar och dess system som är helt falskt. Bert bryr sig mer om pengar än sitt folk och hemland, han har mycket pengar men ändå är han så djävla dum att han förstör det som inte går att köpa med pengar.

   Fridolf måneFridolf måne7 månader sedan
 • Hello Bert Karlsson.

  Mikael GillbergMikael Gillberg7 månader sedan
 • Integration? Invandringen i Sverige är helt bortom all kontroll.. Därför stänger Norge Finland, Danmark gränserna mot Sverige. Covid19 är bara deras bästa ursäkt.. Våra grannländer vill helt klart STRAFFA Sverige..

  poffa2poffa27 månader sedan
  • @My Biz ganska roligt du talar om 😂 det är ju synda att det har gått så länge att dom tillomed födds i Sverige, men nu vare ju inte den folkgruppen det talades om, utan invandrare.....

   malmo ,malmo ,5 månader sedan
  • @My Biz Va? Han sa inget om det du snackar om...

   Nekotaku TVNekotaku TV6 månader sedan
  • Vad fan yrar du om? Ja bor i Stockholm och de flesta jag känner som ser utländska ut är födda i Sverige och alltså svenskar. Men bedömer man bara folk efter utseende så är man tyvärr efterbliven. Lycka till, hoppas ingen otäck invandrare råkar se på dig så att du kissar på dig, det vore ju skämmigt.

   My BizMy Biz7 månader sedan
 • Sååå bra att Bert tar upp det med utlänningar, att de ska få tillgång till tomma hus t ex i Norrland och att befolka HELA landet istället för att hus står och förfaller. Fram för mera av Per-albintorpsanda 👍👍

  Ingela S.Ingela S.7 månader sedan
 • Den overfete hykleren !

  Det litt spesielle !Det litt spesielle !7 månader sedan
 • en svensk miljadär är han som gjorde minecraft

  OscarWithCOscarWithC7 månader sedan
 • Vilken king han är!

  Henrik GHenrik G7 månader sedan
 • Blod i bajset så kolla upp fort! Ulcerös Kolit osv.

  Jon NordlanderJon Nordlander7 månader sedan
 • fan jag ej har finans pengar ... haha kom ju på auto - butiker på rullband som lager men vending machine men selektiva varor för glesa byar xD Men sånt kostar pengar att investera i.. Rika kan ju investera runt mer.. Jaha 15 år gammal ide åt skogen tack vare bert karlsson.. tro fasiken på det att entrepenörer man ej gillar är just de som står ovanpå ens ideer.. haha .. Tur jag har flera och är allmännytta åtminstone oavsett vem som driver det..

  King CaesarKing Caesar7 månader sedan
 • sämsta podden bland nazi tittarna 😂 sunk podden !

  Frames To MindFrames To Mind7 månader sedan
 • Det är uppenbart att Alexander Pärleros inte känner till incidenten U137... Det orsakade en internationell incident där Sovjetunionen hade gått på grund på ett känsligt marint skyddsområde och hotade att invadera Sverige för att hämta ubåten. Hade Sovjet gjort verklighet av det hade sannolikt tredje världskriget satt igång eftersom USA aldrig tolererat att Ryssland skaffade sig tillgång till svenskt territorium när Sverige var granne med NATOländerna Norge och Danmark. Sverige böjde sig för Sovjetunionen och lät den åka ut efter att svenska regeringen börjat hävda att ubåtens manskap hade dilomatisk immunitet vilket inte gäller för soldater. Det var ett sätt att hantera hemmaopinionen och på den tiden hade Sverige en borgerlig regering. Ubåten bar kärnvapen vilket svenska marinen kunde konstatera genom strålningsmätning på utsidan av skrovet.

  Chris PerssonChris Persson7 månader sedan
 • Helvete vad mannen skrävlar, jösses

  Rune LjungströmmerRune Ljungströmmer7 månader sedan
  • Tidigare ansåg jag att Bert framförde i mina öron passande åsikter vilket han ff gör men frågan är till vilka, de som följer soffan är ju redan övertygade och varför måste han vara störst och bäst i allt och har sett allt och har medverkat i allt osv osv jag har tröttnat, punkt!

   Rune LjungströmmerRune Ljungströmmer7 månader sedan
  • 😁 du skulle höra när han är och handlar...en sådan odräglig gapig person finns inte maken till. En skitstövel av rang 😆

   R AnderssonR Andersson7 månader sedan
 • Jävla gris

  Bo PalmquistBo Palmquist7 månader sedan
  • Vem?

   malmo ,malmo ,5 månader sedan
 • Gött att Bert ger stockholms b-kändisar en känga. Så jävla trött på dessa pajaser som tramsar runt i tv4 och dess löjliga lekprogram.

  N PantanoN Pantano8 månader sedan
 • Men seriös! Fruktansvärt dåligt ... !

  Christina HanssonChristina Hansson8 månader sedan
  • Det här måste vara den sämsta intervju jag sett..

   AlterEgo AntergosAlterEgo Antergos7 månader sedan
 • Ciuiiihiiuiigoguguofuoofgupih

  Sven SvederbergSven Svederberg8 månader sedan
 • Bert Karlsson en utav Sveriges duktigaste företagare, såna killar behöver fler utav framöver.

  christer rohdinchrister rohdin8 månader sedan
SEworld