Här är min sanning

17 dec 2020
167 545 visningar

Det här är mina känslor. Kolla gärna på hela videon för att få en förståelse av hur allt ser ut. Jag säger inte vad som är rätt och fel. Jag säger inte att jag är perfekt. Men jag måste få prata om mina känslor då jag varit tyst och blivit ignorerad till större delen i över ett års tid.

Kommentarer
 • jag måste bara vara helt ärlig nu och säga att det är konstigt att du lägger ut dehär för det blir lite som att du trycker ned Antonia som person och det är väldigt fel. tycker man kan ta det med dom privat istället innan man väljer att lägga upp det för alla.

  Sitra ArturssonSitra Artursson3 timmar sedan
 • Men träffade inte du ditt ex SAMTIDIGT som han var i förhållande med någon annan? Ni har ju varit separerade i 1,5 år han är väl inte skyldig att berätta saker för dig. Känns inte som du BARA tänker på din dotter när du hänger ut konversationer mellan dej och A M Ta det inte offentligt. Behöver du prata ring en kompis, detta föder hat

  Linda KarlssonLinda KarlssonDag sedan
 • Ibland måste man tyvärr gå den rättsliga vägen för att få den andre att förstå

  Nilofarr AdelzadehNilofarr Adelzadeh4 dagar sedan
 • Antonia har dock ingen skyldighet att berätta för dig varför hon likar eller om hon hänger med ditt ex. Du skulle inte se dum ut utan hon skulle göra det. Det är inte hon som ska berätta att hon träffar din dotter, det ska ditt ex göra. Skyll inte på Antonia, det är ditt ex som gör fel isf. Att sova i någon säng behöver inte vara konstigt, ditt ex träffar Antonia och hon kanske sov middag där? Jag vet inte hela situationen och har inte pratat med båda parterna, därför skulle jag aldrig välja sida eller bestäma mig för hur allt är.

  Alice LagergrenAlice Lagergren5 dagar sedan
 • ❤️❤️❤️❤️

  Engla SanderEngla Sander5 dagar sedan
 • Så stark du är!!❤️❤️

  Amanda JohanssonAmanda Johansson6 dagar sedan
 • Jag förstår att du känner dig sviken och utifrån dem meddelanden du visade så såg det ut som att du och A var vänner. Självklart har detta inte skötts snyggt och det kunde skötts betydligt bättre och ärligare. Dock tycker inte jag att A har något ansvar mot dig. Utan det anser jag att O har. Kanske A har frågat O ifall det är okej att sova hos hennes? Kanske O ljög och sa att du är okej med det.. ibland finns det mycket man missar i en dålig kommunikation. Och berättar du allt för O? Vem du träffar och när och vad ni gör? Det kan ju inte bara vara på ena hållet. Ibland kan man inte styra vem man blir kär i. Och jag tycker utifrån din video att du lägger för mycket ”skit” på A. O har rätt att gå vidare och det är upp till honom med vem. Brukar ni meddela varandra var ni befinner er med dottern, ja då gjorde O en stor miss. Jag hoppas verkligen att O tar sitt ansvar och börjar prioritera sin dotter. Kram p dign🌹

  caroline sjögrencaroline sjögren6 dagar sedan
 • Man tar kanske inte sin kompis x. Eller blandar in barn det första man gör. De har inte träffats speciellt länge. Sen tycker jag allt har gått för fort. Om hon har känslor eller inte på riktigt får stå för henne, men man kan väl inte få äkta känslor för någon så snabbt efter ett break up. Om det nu inte pågått längre än de 2 månader hon säger. Uppriktighet och ärlighet är mycket viktigt, speciellt med barn i bilden.

  Zehnitah A wait the shitstormZehnitah A wait the shitstorm7 dagar sedan
 • Du gör verkligen helt rätt i det här. Du är verkligen en helt perfekt mamma. ❤️

  Elin KasrayanElin Kasrayan7 dagar sedan
 • Förstår att du är besviken!

  twinigirl85twinigirl857 dagar sedan
 • Familjerätten direkt!

  twinigirl85twinigirl857 dagar sedan
 • Du borde gå och prata med nån för ditt eget bästa❤️

  Adina AnderssonAdina Andersson7 dagar sedan
 • Vad han gör på sin helg med sitt barn har du inget med och göra skulle ni gå till familjerätten så säger dom samma sak. Tro mig jag vet. Nu kanske du oxå förstår hur hans ex mådde som du tog ifrån henne i tv rutan trodde du verkligen han skulle stanna kvar när han var otrogen mot sin förra med dig klart du oxå skulle uppleva samma sak tyvärr du gjorde bort dig när du skaffa barn med en sån idiot.

  jennyjenny9 dagar sedan
 • Är så trött på antonija usch

  Julia RoegerJulia Roeger10 dagar sedan
 • Jag spyr. Men har alltid vetat hon är falsk, det syns genom henne på hennes video och hur hon gör till sig. Fake rakt igenom. Hade ni exempel gått i grundskolan ihop och vetat vem ni är för ni bor i liten stad så är det annan sak om dem dejtar. Men som ni skrivit och träffats det ÄR vänskaplig och man går inte efter den personens ex då. Så jävla smutsigt och respektlöst. Ingen moral i kroppen, ingen skam. Och värsta är att du var ett stöd för henne och tröstade henne när Jack valde lämna henne och så går hon hugger dig i ryggen och tar ditt ex som hon DESSUTOM vetat hur ni haft det. Jag spyr på hela hennes existens. Och sen ja det är killens ansvar att inte ta med ungen till nya tjejen men seriöst?? Hade hon haft respekt och moral i sin plastiga kropp så hade hon själv sagt "Oliver vi kan gärna ses och du kan sova här men när vi är ensamma. Det känns inte rätt att du ska ta hit din dotter redan". Mest för respekt för dig som är mamma men också för barnet. Jävla smuts alltså. Men så typiskt dem här tjejer från Balkan. Dem har ingen moral, repsket eller skam i kroppen. Dem kan kalla dig gumman, trösta dig och leka din vän och sen ta dina ex och sen bara skiter i

  Gunz HamGunz Ham10 dagar sedan
 • Starkt av dig att öppna upp dig❤️ (ny på kanalen) Ser fram emot att följa dig! (Har med en kanal)

  Julia LarssonJulia Larsson10 dagar sedan
 • Jag hoppas du får underbara MÄNISKOR i ditt Liv och mycket ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.Tänk på en sak när du är med din dotter så ska ni bara ha troligt 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 försök att inte tänka mycket för det finns inget som fint när hon inte är HEMMA med dig💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 Det finns Inga ord jag lider me dig Sååå svårt.

  Sinavera SaljaSinavera Salja11 dagar sedan
 • Dem enda som gjort fel och bör skämmas för sina handlingar är Oliver och Antonija.

  Moa SiimMoa Siim12 dagar sedan
 • Allt kommer gå bra💖

  Belma CaticBelma Catic12 dagar sedan
 • hade reagerat precis som du gjort. tycker allt i denna situationen har varit så respektlöst mot dig, ditt barn är de mest sårbara och värdefulla du har. får ont i hjärtat av detta.

  Sanna NilssonSanna Nilsson13 dagar sedan
 • Någon som vet ens vrf de tog slut mellan jack och antonija?

  Kajsa LobosKajsa Lobos13 dagar sedan
 • Tycker det är så bra att du tar upp det du känner och gör vad du vill! Meen du och antonija ser ju på dethär olika och eftersom ni inte kände varandra kan hon ju inte veta dina principer, att hon inte kan dejta ditt ex. De problematiskt hur folk verkar tro att man äger en person för att man dejtat.

  Olivia KregertOlivia Kregert13 dagar sedan
 • Det viktigaste är Leona. Alla andras känslor och dispyter är skit samma. Att hennes pappa är så dum att han bäddar ner sin dotter i en främlings säng visar än en gång att han inte tar ansvar. Han förstör relationen mellan honom och Leona och det kommer han fatta när det är för sent. Barn har rätt till båda sina föräldrar och därför ska ingen säga hur dom ska göra med vårdnaden. Det är deras sak att lösa.

  Moa EkmanMoa Ekman13 dagar sedan
 • Antonija är la ba sur för att Jack inte ville ha barn så nu försöker hon sno någon annans, jävligt bra Antonija, en stor jävla applåd🖕🏼

  Elin LindqvistElin Lindqvist14 dagar sedan
 • Stå på dig

  ecochic girlecochic girl14 dagar sedan
 • All kärlek till dig!!!

  Blubb EBlubb E15 dagar sedan
 • man får en helt annan bild av antonia när man ser videon, håller med dig till 100%! vidrigt att träffa någons barn i hemlighet ❤️

  Izabella ÅkessonIzabella Åkesson17 dagar sedan
 • Ni som skriver att det inte är Antonijas ansvar, nej det är det väl inte. Men samtidigt är det ju jättekonstigt att tillåta att någon annans barn sover i ens säng utan att mamman vet om det? Jag har varit bonusmamma och jag träffade inte mitt ex barn förrän flera månader in i vårt förhållande när vi då kände att detta är på riktigt. Och blev då introducerad och träffade barnet dagtid och lekte osv. Innan jag började sova över, när barnet själv tyckte det var okej! Och att mamman var med på detta och visste vem jag var.

  CNCN17 dagar sedan
 • Wow vilken respons du fick tillbaka... Hon vill ses, skriver massa osv och sen inte ens kan säga något sånt utan svarar arrogant.. Så fult.

  Lilia BLilia B18 dagar sedan
 • Vem låter ens sitt barn sova i en partners säng man precis träffat? Skulle inte ens introducerat mitt barn för en så pass ny människa i en så pass ny relation. Är verkligen inte okej!! Man är TVÅ personer om att skaffa barn vilket tyvärr inte oliver förstår. Man måste hjälpas åt och göra det som är bäst för barnet men tyvärr väljer han att pissa på det. Pappor säger jag bara.

  Linnéa GustafssonLinnéa Gustafsson20 dagar sedan
 • Herregud jag får ont i magen av att kolla på detta. All kärlek till dig❤️

  Jessica AlmkvistJessica Almkvist21 dag sedan
 • Men vet antonija om att din kille är så oansvarig med din dotter å tror du inte ditt ex bara är ett plåster på såret

  Linnea UtterLinnea Utter22 dagar sedan
 • Tycker du ska ta kontakt med jack haha

  Linnea UtterLinnea Utter22 dagar sedan
 • ❤️❤️

  Elina ÅkessonElina Åkesson22 dagar sedan
 • Fina Denise. Skickar styrkekramar till både dig och din fina dotter. Jag själv hade en pappa som jag knappt träffade, å när jag väl var hos honom kunde folk komma som jag inte kände. Förstår dig precis i hur du känner, ångesten att lämna henne och inte veta vad dom gör. Hoppas pappan växer lite bollar och fattar vad att vara "pappa" betyder.

  Alice BillhageAlice Billhage22 dagar sedan
 • herregud mitt hjärta brister för dig , min son går igenom samma sak , fast han träffar inte sin pappa alls , han ringer ibland och bor med ny och har barn med den , det ända jag önskar min son var att ha kontakt med sin pappa , men han har träffat han 1 gång på 2 år :(

  Vanesa WigghVanesa Wiggh22 dagar sedan
 • Du sitter om ältar helt i onödan. Poängen är att han och Antonija är singel och får träffa varandra. Punkt slut. Det finns inget mer att diskutera. DU måste helt enkelt släppa han.

  Christopher MeszarosChristopher Meszaros22 dagar sedan
  • Du måste nog se om videon. Att han och A är singlar och träffar varandra är inte det som är problemet.

   nabunyamnabunyam21 dag sedan
  • Fast det var väl precis det hon har sagt? Att hon är jätteglad för deras skull?

   asd asdasdasd asdasd22 dagar sedan
 • Vilka SMS är det han ej svarar på ? Om det är irrelevanta saker som vilken färg på kläderna barnet ska ha, då förstår varför han inte svarar. Det kommunikation är om *viktiga* saker. Ni är inte tillsammans längre. Så små saker ska man inte prata om.

  Christopher MeszarosChristopher Meszaros22 dagar sedan
  • Givetvis är det ju viktiga saker.

   asd asdasdasd asdasd21 dag sedan
 • Har tappat all respekt mot antonija, hon målar upp sig som en bra människa, men bevisar motsatsen. Du är en grym kvinna, ta hand om dig och hoppas att allt löser sig❤️❤️❤️❤️

  Jgigkooo MoohoJgigkooo Mooho22 dagar sedan
 • När det gäller barn är det ingen lek. Du har all rätt att känna som du gör & det är helt förståeligt! Ja anser att han har skyldighet att svara dig i frågor gällande ert barn. Sånt här gör mig irriterad....:( kämpa!! Vi alla tror på dig!! Heja dig❤️❤️

  BellisisBellisis23 dagar sedan
 • Han var otrogen mot sin förra tjej i eotb med dig och behandlade henne som skit, så vad trodde du om honom?

  JozJoz23 dagar sedan
  • Inte exotb, de där andra b-programmet..

   JozJoz23 dagar sedan
 • Jag tycker det är orättvist att ALLT ansvar verkar ligga på antonija. Hur kan folk inte fatta att det är pappans ansvar och endast hans ansvar vad han gör och är när han är med sitt barn. Det kan omöjligt vara någon annans ansvar. Man kan sedan ha olika uppfattning vad som klassas som vänskap och inte men oavsett vad det är mellan denise och antonija så är det i slutändan föräldrars ansvar att se till att barnet är i trygga händer. Det är den ena förälderns ansvar att informera den andre om viktiga saker och förändringar som sker. Om nu barnet hann före att berätta att den sovit i hennes säng, ja då är det pappan som har felat. Antonija är utomstående , hon har inget ansvar mer än moraliskt ansvar, vilket alla ser olika på.

  D sD s23 dagar sedan
 • Antonija har ingen självrespekt de därför hon inte kunde berätta att hon träffar Oliver för hon själv vet att de FEL Hade du haft något med jack o göra hon hade gjort kaos den där clownen

  Alla e LallareAlla e Lallare23 dagar sedan
 • Fan va fin du är!!! Hon kunde inte haft en bättre mamma! Stor förebild 😍😍😍

  Matilda SvenssonMatilda Svensson23 dagar sedan
 • ❤️

  Sååfie WeeestinSååfie Weeestin24 dagar sedan
 • Hejjja dig!! Du är stark!! Ensam brukar vara starkast!🙏❤️ och det sjuka är att han har 27 dagar varje månad utan sitt barn..men dem 4 dagar han väl träffar henne ska han umgås med alla samtidigt istället för att bara lägga dem få dagarna med sin dotter🥺

  beatrice hammarstedt nordlöwbeatrice hammarstedt nordlöw24 dagar sedan
 • Denise ❤️ sök ensam vårdnad om han inte vill vara en del av hennes liv och inte kan prioritera henne eller inte ens kan svara på dina sms angående henne?

  L SbergL Sberg24 dagar sedan
 • Vad du är mogen och verkar så underbar, tyvärr i denna världen vinner man aldrig om man är för bra människa o tror bra om alla TYVÄRR.... lider med dig och har tappat ALL RESPEKT FÖR ANTONIJA MANDIR FYFAN....... har följt henne sen början av hennes karriär, nu bitch bye... och du är så vacker och verkar ha ett vackert hjärta, va stark!!!

  rina mujajrina mujaj24 dagar sedan
 • Shit! Fick en dålig känsla av din ex man/kille som Antonija mandir dejtar, typ att han är väldigt hal och man inte vet rkt vart man kan ha honom. Du verkar va en så fin människa med ett stort hjärta, jag hoppas verkligen de löser sig för dig❤️

  Dua AliDua Ali24 dagar sedan
 • Leona Kommer alltid tycka att du är den Starkaste kvinnan någonsin. Hon kommer alltid veta hur mycket du gör för henne. Man ser verkligen vilken fin relation du och Leona har!!❤️❤️❤️

  Amanda KarlssonAmanda Karlsson24 dagar sedan
 • ❤️❤️

  Angelice AlmAngelice Alm24 dagar sedan
 • Denise du är en så fucking bra mamma, och Antonija kommer aldrig kunna ersätt alltså gjort för Leona. Leona DIN dotter ❤️

  Tindra LandrénTindra Landrén24 dagar sedan
 • A är så falsk. Usch för henne

  iaceiace24 dagar sedan
 • Helt ärligt, i detta tycker jag inte att Antonija har gjort något som helst fel i detta. Ni umgicks inte utan ni skrev ibland på Internet, han är ditt ex och de e hans ansvar att ta ställning. Sen förstår jag om du är besviken, men alla som kastar skit på anto här .... inget handlar om hennes ansvar utan de e pappan till Leona som har ansvar, hans vett ska säga att det e så smart att introducera dig kanske innan man introducerar ett barn. Dock så verkar Anto toppen med ungar, så jag hade varit riktigt glad att ha en sån lekfull, fin och härlig tjej i närheten av mina barn. Oavsett vad så hoppas jag du och Leona får en fin jul ❤

  Mimmi TegelbergMimmi Tegelberg24 dagar sedan
 • Jag vill bara sända dig kärlek då jag helt o hållet förstår din situation. Sitter i samma sits, förutom att den varat i 10 år. Jag har samma tankar och mål som dig men istället bemöts jag hela tiden av skit från den andra eller total ignorans. ❤️❤️ så härmed skickar jag massa kärlek till dig och hopp om skärpning från honom. ❤️ Känner igen mig så mycket i denna video.

  Johanna StridlundJohanna Stridlund24 dagar sedan
 • Både Antonija och Oliver har gjort fel. Men den huvudsakliga skulden ska ligga på Oliver. Han är pappan och den som ska ta ansvar och ställning till detta. Båda har gjort fel och Antonija har varit fett oskön men det är han som gjort det stora felet. Stor kärlek till dig Denise❤️

  Victoria Higuita ErikssonVictoria Higuita Eriksson24 dagar sedan
 • Du är så jävla stark 💕💕 vi är här för dig

  Ros TihiRos Tihi24 dagar sedan
 • Hej Denise du är så stark och ska verkligen inte må dåligt över dina känslor, jag ser igenom hur du är ärlig och att din avsikt inte är att ge dem inblandade hat. Verkligen tråkigt att det ska vara såhär men Leona kommer verkligen se upp till dig när hon blivit äldre och inse hur fin relation och uppväxt hon fått av dig. Kärlek

  hanna anhanna an24 dagar sedan
 • Sök hjälp medpro.se/tjanster/psykisk-ohalsa-terapi/ och försök att gå vidare.

  James JakeshssonJames Jakeshsson25 dagar sedan
 • ❤️❤️💔❤️❤️

  Samineh LivkärSamineh Livkär25 dagar sedan
 • Så sjukt omoget av henne o respektlöst, men må inte dåligt av det utan bara skit i de o låt henne förlora en som brydde sej så mycke om henne, du hittar mycke bättre puss❤️

  Wilma AnderssonWilma Andersson25 dagar sedan
 • du är stark och gör och tänker helt rätt! antonja beter sig som ett barn, som vanligt.. hoppas verkligen att allt kan lösas tillslut och att du kan få det stöd du behöver!

  Emelie JernbomEmelie Jernbom25 dagar sedan
 • Denise! Jag har inga barn men jag förstår dig 110% ändå och det är verkligen förståeligt att du känner som du gör. Självklart vill man ha full insyn i sitt barns liv och vilka den träffar på de dagar den är hos andra föräldern. Så sjukt omoget att varken pappan eller nya tjejen kan visa tillräcklig respekt för dig eller dottern att berätta för dig. Och reagerade verkligen på att A skriver att ni inte har ngn relation eller är vänner när man får se meddelandena mellan er, sån sjukt falsk människa? Hur som vill bara säga att du är en grym och vettig tjej och jag hejar på dig ❤️

  Em •Em •25 dagar sedan
 • Jag förstår vad du menar och vad du vill komma med den här videon, måste bara säga att du är så jävla starkt av dig att prata om detta. Jag vet inte den känslan hur de är att vara mamma, men hur du berättar allt gör en rörd. Man ser verkligen att du är en väldigt genuin människa, all lycka till dig❤️❤️

  Catie PieCatie Pie25 dagar sedan
 • Jag äcklas av antonija såå mycket. Noll respekt mot din dotter, inte från någon av dom. Min pappa gjorde detta misstaget flera gånger om. Att min pappa snabbt drog in nya flickvänner. Han valde tjejer framför tiden med sina barn. Idag har jag ingen relation med min pappa alls, knappt någon kontakt. Jag hoppas att pappan till ert barn ändrar sig och prioriterar rätt saker i livet. Och antonija fyfan vad vidrigt. Hur kan man ens gå med på allt detta. Och träffa någons barn så snabbt och barnet sover i ens säng? Som man inte ens känner? Barn behöver trygghet. Herrreeegud. Spyr

  Moa HMoa H25 dagar sedan
 • Denise, vi står bakom dig i detta!! Både Oliver och Antonija har smutsigt beteende. *Avföljer Antonija*

  YasYas25 dagar sedan
 • Dejta jack

  Swag Brother sSwag Brother s25 dagar sedan
 • Skickar en kram! ❤️ Du låter jätte vettigt! 🙏

  Giniz JGiniz J25 dagar sedan
 • Nej men gumman!! Alla kärlek till dig! Tappade så mycket respekt från den kvinnan! Denis, du klarar detta med Liona! För bandet ni har betyder allt, mer än nått! Vill hoppa in i skärmen och ge dig en stor kram❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Lo GreverLo Grever25 dagar sedan
 • Men asså det handlar om moral asså att man ens ska gå bakom ryggen på någon som har funnits där för en. Det verkar som att du har varit där för Antonija och stöttat henne när hon gjorde slut med hennes pojkvän. Att hon då därefter går till ditt ex och inte är ärlig om det är bara vidrigt enligt mig.

  Zizi 123Zizi 12325 dagar sedan
 • Oj vilket övertramp av både A och O. Blir äcklad

  Mikaela OlssonMikaela Olsson25 dagar sedan
 • Har inga ord. Förstår dig till 100 procent. Kram! Du kan skriva till mig om du vill skriva till någon. Går också igenom en del tuffa saker just nu. Du är grymt stark!

  Malene AakreMalene Aakre25 dagar sedan
 • Vet hur du känner och vad du går igenom.. kämpat i över 4år med att få min sons pappa att förstå att våran son behöver honom.. händer inget står fortfarande ensam med min son.. han har inte hört av sig på 6 månader och ens frågat hur våran son mår! Förstår dina känslor till 110%!

  Olivia MilessonOlivia Milesson25 dagar sedan
 • Jag hade nog mer varit arg på pappan till mitt barn. Som dotter till skilda föräldrar har den dåliga relationen mellan mina päron satt djupa spår i mig än idag. Du är superstark som tänker på ert barn i första hand, SOM MAN SKA när man är förälder. Allt annat är inte viktigt. Förstår också att ”jag trodde vi var vänner” men truth is då var hon aldrig din vän från början. Lägg din energi på att bygga en stabil relation (den behöver inte vara fantastisk, men en stabil) till pappan, för barnets skull.

  Emelie Andersson MLGYEmelie Andersson MLGY25 dagar sedan
 • Detta med att barnets pappa ignorerar, i know your feelings. Jag har en son som är snart 2år. Biologiska pappan var en skit under grav o efter, men när pojken va 11 månader fick jag hjälp att komma ifrån honom (grova saker) han sket i sin son totalt han valde knarket före (döljt de i flera år innan vi blev gravida) jag skrev o skrev men inga svar, fick videos när han knarkar ist, knullar brudar osv. Jag kämpade me sonen varje dag sen dag ett. Han började ljuga för folk så jag blev hotad (jag sa tydligen att han aldrig kommer att få träffa sin son men jag sa att han måste va ren o han inte kommer va själv med honom pga dessa allvarliga saker) sen i augusti kom verkligheten ikapp och han blottade sig men tyvärr tog han livet av sig. Hans familj fortsätter trycka på att det är mitt fel att detta hände. Men under januari till augusti så sket han i att träffa sin son eller ens fråga om honom, han ville inte veta av pojken. Jag tycker det är så hemskt. Men idag har jag träffat en ny o min son kallar honom för pappa (en pappa/mamma är något som man är inte något man blir för man gör ett barn) o ja han kommer få veta sanningen när åldern är inne. Men kämpa ge aldrig aldrig upp! Min son räddade mig, fyfan vilka jävla dagar man har haft och tankar. Men allt blir ju bra tillslut, du är så himla awesome! Glöm inte att du är värdefull o din dotter med❤

  Julia KarneviJulia Karnevi25 dagar sedan
 • Oj vad jag förlorat respekt för vissa människor och det är inte för dig, så mycket kan jag säga.... fruktansvärt beteende & riktigt skamligt.

  Lina CarlssonLina Carlsson25 dagar sedan
 • Men snälla, thats life. Sluta gråt, man gör slut man träffar någon ny så allt fungerar, varken Oliver eller antonija har någon skyldighet till Denise gällande något om deras ”förhållande”, gå vidare 😂 folk nu för tiden sorgligt

  Robin LindströmRobin Lindström26 dagar sedan
 • Det är absolut inte svårt att förstå om man inte har barn, det är hon som är dum. Antonija är så genomskinlig.

  My :My :26 dagar sedan
 • Älskling 🥺❤️

  Andrea SandgrenAndrea Sandgren26 dagar sedan
 • Har varit med om detta 2-3 gånger och man kan inte lägga det på personen föräldern träffar för man vet inte vad hen säger osv till den nya "dejten" oavsett om man är vän eller har skrivit en del tidigare. Det är han som ska vara ärlig och det är hans uppgift att berätta för dig när det kommer en ny person i eran dotters liv 🙂 sedan kan du även gå till familjerätten och be om stöd för att ni föräldrar ska kunna ha en bra kommunikation angående eran dotter 🙂 va stark ❤

  madelene Hmadelene H26 dagar sedan
 • Kanske inte det klokaste att ta detta offentligt

  Andreas NilssonAndreas Nilsson26 dagar sedan
 • Ge aldrig upp, ett barn ska inte behöva gå igenom detta. Det ska kunna funka. Men tyvärr har jag levt i samma sits att föräldrarna inte kan ha kontakt och prata med eller om barnen. Du är en bra mamma som verkligen vill att ni ska ha kontakt och kunna prata. Sen är det liksom inte okej att han tar med sig er dotter till en tjej hon inte känner. Liksom min pappa tog hem nya tjejer konstant när jag och min lillasyster var små. Ett barn behöver en trygg punkt och båda sina föräldrar, kanske dags för O att ta sitt ansvar... Du är så stark.

  Moa JohanssonMoa Johansson26 dagar sedan
 • Ge aldrig upp, ett barn ska inte behöva gå igenom detta. Det ska kunna funka. Men tyvärr har jag levt i samma sits att föräldrarna inte kan ha kontakt och prata med eller om barnen. Du är en bra mamma som verkligen vill att ni ska ha kontakt och kunna prata. Sen är det liksom inte okej att han tar med sig er dotter till en tjej hon inte känner. Liksom min pappa tog hem nya tjejer konstant när jag och min lillasyster var små. Ett barn behöver en trygg punkt och båda sina föräldrar, kanske dags för O att ta sitt ansvar... Du är så stark.

  Moa JohanssonMoa Johansson26 dagar sedan
 • Varför blir alla så arga på Antonija, kom igen tjejer ni borde veta bättre! Hur fan kan man hålla på så här som pappa undrar jag, that's were the blame should be! Hur kan man backa från allt ansvar, inte ta ansvar för sin dotter och vem han introducerar i dotterns liv. Kritisk kan man vara men det som är värst är pappans beteende i det här. All cred till dig Denise!! Bästa mamman

  Lovisa LanrydLovisa Lanryd26 dagar sedan
  • Ja men samtidigt så är det ändå konstigt att antonija är så bekväm med att sova med nån annans barn vars pappa hon precis börjat dejta som även är hennes väns barn. Konstigt av både pappan och Antonija

   onlydrewzonlydrewz23 dagar sedan
 • Sjukt pinsam video av dig bara. gå vidare och låt ditt ex träffa nån ny. Kanske du oxå ska pröva? Tyst bara🤯🤯🤯🤯

  Sångcket och Elic SaadeSångcket och Elic Saade26 dagar sedan
  • Oj, ett ex som man har barn med är nog ingen man går vidare ifrån för hans beslut kommer alltid påverka deras gemensamma barn som därefter påverkar hennes mående. Okänslig kommentar

   onlydrewzonlydrewz23 dagar sedan
  • Men såg du videon eller???? Hon skiter i vem han dejtar, hon bryr sig om att han ej vill samarbeta samt att den han dejtar inte va ärlig om det till Denise.

   Adriana CAdriana C26 dagar sedan
 • Första videon jag ser! Första gången jag ens ser dig (följer dig ingen annan stans). Wow vilken mogen tjej😍 så stark!!! Ser upp till dig redan

  Nora RösteNora Röste26 dagar sedan
 • Och där sjönk Mandir i mina ögon igen... vad är det man inte förstår med att kvinnor ska stötta kvinnor?!

  Nora RösteNora Röste26 dagar sedan
 • Den som gör fel i den här situationen på typ alla aspekter enligt mig - är Oliver. Det är han som har ansvaret att se till att sitt barn känner sig trygg när han tar hand om henne. Antonija borde ha sagt nej i situationen, även om hon inte har något ansvar i frågan. Man hon kunde ändå ha valt att visa respekt för andra människor liksom, dig som mamma i detta fall men också för barnets skull. Att hon dejtar honom är väl inget fel i sig egentligen men hon hade kunnat vara ärlig mot dig i början när du frågade vad som pågår dem emellan. Istället för att få dig att känna dig dum som trodde att ni var vänner och dessutom umgås med ditt barn utan din vetskap. Väldigt oärligt och falskt drag med tanke på kontakten ni två hade med varandra :( Sen tycker jag dessutom att Oliver borde ha väntat med att presentera sin dotter för en ny tjej som han dejtar. Han borde ha väntat för att se om det blir mer seriöst emellan honom och Antonija innan han presenterar henne som en VÄN till honom, så att erat barn får tid att vänja sig vid henne och skapa en relation med henne som inte handlar om att Oliver och Antonija dejtar. Den gemensamma nämnaren i problemen är just Oliver så han borde rycka upp sig och bli en mognare person som tar ansvar istället för att hålla på med en massa spel som det ser ut. Hoppas att det löser sig

  Alice SAlice S26 dagar sedan
 • Förlåt, men varför får Antonija ALL skit för det här? Borde inte ditt ex, som ska vara delaktig i ditt barns liv få all skit istället som just nu kastas på Antonija? Hade jag börjat dejta en kille som har barn och sen fått all skit för det från hans ex och hennes vänner så hade jag dampat sönder.. Bara för att HAN tog med sig eran dotter hem till HENNE så är det hennes fel? Vart fan är all agg mot killen? Det är så jävla mycket enklare att kasta skit och trycka ner andra tjejer än killar. För det är så tjejer funkar. Hade det fortfarande varit Antonijas fel om HAN bjudit över henne hem till sig medans dottern fanns där?! I mina ögon låter det som att du är avundsjuk på ditt ex för att han gått vidare, men att du tar ut din frustration och ilska på Antonija "för att ni pratat lite innan". Man är ju ex av en anledning.

  CarolineCaroline26 dagar sedan
  • "Dampat sönder" Alright, detta är bevisligen för avancerat för dig och då kanske man inte bör uttala sig heller.

   asd asdasdasd asdasd26 dagar sedan
 • vilken antonija handlardet om? Antonija mandir?

  sirisiri27 dagar sedan
 • Jag förstår din känsla...Det måste göra jätte ont😥 Du ska se, snart kommer karman och Antonija kommer få se Olivers rätta sida. Kan han bete sig så här mot hans dotter och dotterns mamma så kan han bete sig så här egoistiskt mot Antonija också. Detta är verkligen ingen karl man vill ha. Hoppas att han mognar snart framför allt för Leonas skull. Hon förtjänar det bästa! 🙏🏼 Ta hand om dig! Allt kommer bli bra tillslut! ♥️

  Josefin BergmanJosefin Bergman27 dagar sedan
 • Som mamma förstår jag dina tankar ock känslor. Blir förvånad över hur de andra två parterna hanterar situationen. Kram till dig och hoppas allt kan bli bra tillslut!

  Linn KarlssonLinn Karlsson27 dagar sedan
 • Denise lyssna!! du överdriver inte du är inte jobbig Inte tjatig Eller något i det form. Vi förstår dig. Vi hör dig. Såhär känner du Lägg inte för mycket tid på folk som inte prioriterar dig Du är världs bästa mamman ju. Leona skulle vara så stolt. Du är mamman flera inte har. Det är okej påriktigt

  Sozan SulaimanSozan Sulaiman27 dagar sedan
  • Word!

   Giniz JGiniz J25 dagar sedan
 • Very special stuff, thank you! This is definitely inspiring for my new solo music project UV 🎤

  UVUV27 dagar sedan
 • Jag är själv mamma och förstår dig till 110% ska du veta! ❤️ Ingen utan barn kan förstå den känslan du beskriver, man har ett speciellt band till sitt barn och speciellt när man har det största ansvaret över barnet ❤️

  Ellinor WEllinor W27 dagar sedan
 • fy fan vad det högg i mitt mamma hjärta när du berättade att Oliver sovit över hos Antonija med Leona!? asså NEJ. så respektlöst av oliver. hade blivit så arg.

  Lina SvenssonLina Svensson27 dagar sedan
 • Nej men jag blir så ledsen när jag hör det här! Har inte följt dig men bara på den här viden visar du vilken otroligt godhjärtad människa du är, du är ju precis en sån person man vill ha som sin bästakompis!!❤️

  Lisa SodenkampLisa Sodenkamp27 dagar sedan
 • Men alltså.. KRAM till dig ❤️

  Ellinor WEllinor W27 dagar sedan
 • Heja dig! Du verkar vara en grym mamma och tänker så moget kring relationen till pappan och hur du vill göra det bästa för ditt barn. Hoppas allt löser sig till det bättre ❤️

  Josefine ElfvingJosefine Elfving27 dagar sedan
 • Sjukt taskigt av Antonija att säga att ni ”har olika syn på relation” och att hon bokstavligen menar att ni aldrig har varit vänner, även fast ni har skrivit att ni ska ses och när du har gjort allt du kan för att få henne att må bättre när hon gick igenom ett breakup. Och sen att gå till ditt ex några månader senare. Riktigt falskt av henne

  Fanny LagerbladFanny Lagerblad27 dagar sedan
SEworld